Ammattimainen kestopigmentointi

Olen innoissani saadessani tarjota teille kestoigmentointipalveluamme. Muotisuuntaukset niin muodissa kuin meikkauksessakin muuttuvat nopeasti. Häikäisevänä ja luonnollisena pysymisen nykyhetkessä on melko vaikeaa.

Kiitos kestopigmentti metodien, pystyt näyttämään upealta missä tahansa, milloin tahansa. Tämä onnistuu ilman sen suurempaa vaivannäköä ja resursseja.

Kestopigmentointi on muodikas ja moderni teknologia, joka mahdollistaa ulkonäön muuttamisen, viehättävän ja raikkaan ulkomuodon luomisen, luonnollisten vahvuuksien korostamisen ja virheiden häivyttämisen.

Se on ideaali vaihtoehto niille naisille, jotka haluavat myös arkielämän kiireissä säilyttää huolitellun ja viehättävän olemuksen.

Harmonisesti valitut värit ja kevyt tapa lisätä pigmentti ilman selkeitä ja näkyviä rajauksia tekee kasvoistasi raikkaat ja miellyttävät. Kestomeikin avulla kuka tahansa pystyy luomaan itselleen yksilöllisen ja uniikin ulkonäön.

Kulmakarvojen pigmentointi

Kulmat ovat todella tärkeä esteettisen vaikutelman luojia. Kulmien muoto määrittää usein kasvonpiirteet. Harvat voivat kuitenkaan sanoa omistavansa samalla sekä täydellisen muotoiset että sopivan tuuheat kulmat. Kulmien epätasaisuus tai epäsymmetrisyys tuuheudessa saattaa johtaa jatkuvaan tarpeeseen korjata niitä piirtämällä.

Jos olet kyllästynyt piirtämään kulmakarvat uudestaan ja uudestaan joka aamu, kestopigmentointi on oikea ratkaisu ongelmaasi.

 Ensinnäkin valitsemme juuri sinulle sopivan muodon ja sopivimman värin. Jos olet kokeilun jälkeen tyytyväinen tulokseen, voi linergisti tarttua työhön ja tehdä kulmistasi täydellisiä kestopigmentoinnin avulla, minkä jälkeen voit ihailla kauniita kulmiasi vaikka joka aamu!

Silmien ylä- ja alarajaus

Mikropigmentointi mahdollistaa vaarattoman ratkaisun laskeutuvien silmäkulmien ongelmaan sekä harvoihin ja hentoihin ripsiin.

Mestarillinen käsityö silmäluomille auttaa ulkoisten kulmien ylös- nostamisessa sekä saa silmät vaikuttamaan suuremmilta. Se auttaa myös luomaan tarvittavan paksuiset linjat.

Ripsesi tulevat näyttämään tuuheammilta ja silmiesi linjat korostumaan uskomattoman kauniisti. Tämä vaikutelma tulee kuitenkin olemaan täysin luonnollisen oloinen.

Mikropigmentointi voi sopia myös erinomaisesti ihmisille, jotka käyttävät miinuslaseja, piilolinssejä tai jotka haluavat säästää aikaa.

Voit valita linjan paksuuden, joka kestopigmentoinnin jälkeen tulee korostamaan paitsi ripsiäsi, myös katsettasi!

Huulien rajaus ja täyttö

Pigmentin viuhkamaisella asettamisella voidaan tasoittaa korkeuseroja, korjata symmetriaa.

Autamme sinua ensin valitsemaan juuri sinulle sopivan värin paletistamme, jossa on niin muodikkaita kuin täysin luonnollisiakin sävyjä.

Toimenpiteen jälkeen huulesi ovat tasaisen sävyiset ja muotoiset riippumatta siitä, oletko juuri syönyt tai harrastanut urheilua. Ne tulevat olemaan täydelliset tilanteessa kuin tilanteessa.

Huom! Jos asiakas on edes kerran kärsinyt huuliherpeksestä ennen huulien rajausta ja varjostusta, suositellaan asiakasta ottamaan lääkäriltä saatavan herpeksen estohoidon.

Huolto

Mikropigmentointi ei ole tatuointien lailla lopullista, vaan se säilyy näkyvänä 1-3 vuotta, minkä jälkeen asiakas päättää sen mahdollisesta ylläpitämisestä.

Mikropigmentointivahvistus tehdään, kun pigmentointi ei ole lähtenyt pois, vaan se on haalistunut.

Kuinka pitkään tulos pysyy, riippuu asiakkaan ihon ominaisuuksista ja iästä. Pigmentointi haalistuu vähitellen pois, ihotyypistä riippuen 3-5 vuodessa. Kuivalla ja normaalilla ihotyypillä väri kestää jopa 5 vuotta. Rasvaiselta, atooppiselta ja nuorelta iholta väri poistuu nopeammin.

Viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä suoritetaan toinen lisäkäsittely.

Pigmentoinnin jälkeen on tärkeää, että huulet ja kulmat pidetään hyvin rasvattuina erikoisrasvalla, jolla estetään haitallinen kuivuminen.

Jos teille on jo aiemmin tehty kestomeikkaustoimenpide toisessa kauneushoitolassa, on etukäteiskonsultointi suositeltavaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa kestopigmentointi / mikropigmentointi?

Kestopigmentointi tarkoittaa mikropienien väripigmenttimäärien asettamista ihon alle erikoislaitteen ja hienon mikroskooppisen pienen neulan avulla. Sillä luodaan pitkäkestoinen kestomeikki kulmiin, huuliin ja silmiin. Pigmentointi avulla pystytään peittämään myös ihon värivirheitä tai korjata epäsymmetrisyyttä.

Hyvin tehty kestopigmentointi on silloin kun sitä ei huomaa. Se ei saa olla niin, että ensin huomataan kulmakarvat ja sitten muu ihminen.

Kestopigmentointi korostaa kasvojen parhaita puoliasi luonnollisella tavalla ja on kestävän kauneuden hellä menetelmä, joka juuri nyt valloittaa maailmaa huimaa tahtia hienojen ominaisuuksiensa ansioista:

Käyttäjän ulkonäkö pysyy moitteettomana aina, kaikkialla ja pitkään.

Lopputulos on säänkestävä eikä hätkähdä sadetta, lunta tai hellettä.

Uima-altaat, meri tai kyyneleet eivät saa sitä leviämään.

Sitä ei tarvitse korjailla tai pestä nukkumaan mennessä.

Myös meikkiaineille allergiset saavat kestopigmentoinnista erinomaisen avun.

Miksi suosittelemme kestopigmentointi

Viimeinkin aiemmin kestopigmentoinnin mahdottomat ongelmat on ratkaistu: on päästy eroon kivuliaista tuntemuksista, verenvuodoista sekä tulehtumisriskistä.

Käsittely ei aiheutua iholle traumaa, eikä siitä seuraa ihon kuoriutumista tai turvotusta.

Ihoon asetetun pigmentin värisävy ei muutu ajan myötä.

Menetelmä sopii esimerkiksi diabeetikoille ja veren hyytymissairauksista kärsiville.

Toimenpide on täysin vaaraton terveydelle.

Ei iän- tai muunkaan tuomia rajoituksia.

Parantuminen tapahtuu ihon kevyenä hilseilynä, eli asiakas voi jatkaa normaalia elämää heti toimenpiteen jälkeen.

Syitä miksi tarvitset mikropigmentoinnin:

Käyt usein uimassa tai urheilet.

Näkösi on huono ja käytät piilolinssejä tai silmälaseja, silmäsi ovat vetiset.

Ripsesi tai kulmasi ovat hävinneet sairauden seurauksena.

Haluat korjata kasvojen epäsymmetrisyyttä.

Haluat häivyttää arpia, täpliä tai vastaavia virheitä.

Haluat korjata aiemmin otettua meikkiä.

Kuinka mikropigmentointi etenee?

Ensin ammattilainen tutkii kasvojen erityisominaisuudet ja rakenteen sekä suorittaa väritestin, minkä jälkeen hän käsittelee ihon pinnan desinfioivalla aineella, sekä suorittaa kevyen kuorinnan. Tämän jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa etsitään sopiva muoto ja väri, jotka asiakas hyväksyy ennen toimenpiteen aloittamista.

Toimenpide perustuu valitun värisen pigmentin asettamiseen erikoislaitteen ja mikroskooppisen pienten neulan avulla. Tatuoinnista tämä eroaa siten, että neula ei läpäise ihoa, vaan suorittaa viehkeitä raapivia liikkeitä.

Älykkään laitteen avulla pigmenttit asetetaan ainoastaan epidermin (orvaskesi) kerrokseen, jossa ei ole verisuonia tai hermopäätteitä, joten parantumisvaihe on minimaalinen.

Itse toimenpide vie 1,5 tuntia.

KAIKKI neulat löytyvät STERIILEISTÄ pakkauksista, jotka avataan asiakkaan läsnäollessa ja jotka käytön jälkeen tuhotaan.

Heti toimenpiteen jälkeen ääriviivat näyttävät tummemmilta, mutta vaalenevat n. 40-50% seuraavien 4-5 päivän aikana.

Asiakkaan halutessa voidaan myös käyttää puudutusta.

Mitä on tiedettävä ennen kestomeikattavaksi tulemista:

On suositeltavaa suorittaa ennaltaehkäisevä 1-päivän herpeskuuri ennen huulten kestopigmentointia. (Lisätietoa herpeksen ennaltaehkäisevästä kuurista saa apteekista).

Tässäkään tapauksessa ei ole varmuutta, ettei herpesreaktiota syntyisi, sillä kyse on jokaisen kehon yksilöllisestä reaktiosta.

Toimenpiteen tekemiseen kielteisesti vaikuttavia tekijöitä ovat:

– Onkologisten sairauksien toistaiseksi tuntemattomien aiheuttajien olemassaolo

– Allergisten reaktioiden paljous

– Tulehtuvat ihotaudit tulevan kestomeikin alueella

– Aktiivisessa vaiheessa olevat herpekset

Toimenpiteen täysin estäviä tekijöitä ovat:

– Virussairaudet (HIV, AIDS, hepatiitti)

Toimenpiteen jälkeen

Täydellinen tulos ja kestävä vaikutus eivät ole riippuvaisia vain toimeenpiteen laadusta. Tärkeää on myös toimepiteen jälkeinen huolenpito.

Tässä on muutamia suosituksia, joita kannattaa noudattaa ensimmäisten 5 – 7 päivän ajan toimenpidon jälkeen.

– Saunassa, uimahallissa ja urheilukeskuksissa käymistä ei suositella.

– Vähentäkää meikin käyttöä toimenpiteen vaikutusalueella.

– Aurinkoa otettaessa on käytettävä aurinkosuojavoidetta.

– Pidentääksenne toimenpiteen tehoa, välttäkää kuorivien aineiden käyttöä toimenpiteen vaikutusalueella.

Toimenpiteen jälkeinen turvotus silmien ympäristössä voi kestää 1 – 2 päivää.

Pigmentoinnin jälkeen on tärkeää, että huulet ja kulmat pidetään hyvin rasvattuina erikoisrasvalla, jolla estetään haitallinen kuivuminen.

Toimenpide kannattaa suorittaa muina kuin kesäkuukausina. Se ei myöskään ole suositeltava ennen aurinkoisiin, lämpimiin maihin matkustamista.

Pigmentoinnin sävy stabiloituu lopullisesti 28 päivää toimenpiteen jälkeen.

Pyydämme suhtautumaan asiantuntijoidemme työhön ymmärryksellä ja saapumaan toimenpiteeseen yksin.

Kestopigmentointi ylläpito

Mikropigmentointi ei ole tatuointien lailla lopullista, vaan se säilyy näkyvänä 1-3 vuotta, minkä jälkeen asiakas päättää sen mahdollisesta ylläpitämisestä.

Mikropigmentointivahvistus tehdään, kun pigmentointi ei ole lähtenyt pois, vaan se on haalistunut.

Kuinka pitkään tulos pysyy, riippuu asiakkaan ihon ominaisuuksista ja iästä. Pigmentointi haalistuu vähitellen pois, ihotyypistä riippuen 3-5 vuodessa. Kuivalla ja normaalilla ihotyypillä väri kestää jopa 5 vuotta. Rasvaiselta, atooppiselta ja nuorelta iholta väri poistuu nopeammin.

Viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä suoritetaan toinen lisäkäsittely.

Pigmentoinnin jälkeen on tärkeää, että huulet ja kulmat pidetään hyvin rasvattuina erikoisrasvalla, jolla estetään haitallinen kuivuminen.

Kokeile Ilmaiseen koemeikkiin!

Erityisillä kynillä tehtävää Ilmaista koemeikkiä voi kokeilla milloin tahansa. Tällöin kulmakarvoihin, huuliin ja silmiin luodaan juuri se muoto, joka sopii kasvoihin ja käydään läpi asiakasta mahdollisesti askarruttavia kysymyksiä.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata itsellesi ILMAISEN 30 minuutin mittaisen kestopigmentoinnin konsultointiajan, mikäli haluat päästä kasvotusten juttelemaan pigmentoinneista ja suunnittelemaan juuri sinulle sopivat kulmat/silmänrajaukset. Konsultointi ei velvoita kestopigmentointeihin.